Barn & ung

WEST WITH FRIENDS

West with friends är en kultur – och humorkväll producerad av gruppen 4 West från Fryshuset i Husby. Under kvällen kommer nästa stora artist Darkky, stand up-komikern Nebil Idris och komikern och skådespelaren Sharmarke Elmi.

Var: Kulturhuset Stadsteatern Husby
När: 1 april 18.00
Pris: GRATIS
DROP-IN  för att hämta biljett 1 april från17:30
Från 15 år

MEDVERKANDE

DARKKY - Artist

17 åriga Darkky har vi på plats med en up and coming artist från Stockholm som tar staden i storm. Han har varit sedd på bland annat fryshusets ”YOU+Live” under flera evenemang, honom kommer vi nu ha hos oss på detta evenemang!

NEBIL IDRIS - Komiker

Nebil Idris är en ung man som anses vara en av landets roligaste komiker på scen. Han turnerar med sin stand up i olika städer där folk har fått äran att se honom på scen och fått med sig ett gott skratt.

SHARMARKE ELMI - Komiker

Sharmarke Elmi är en komiker och skådespelare från Tensta i Stockholm. Han är just nu aktuell som skådespelare i föreställningen 8 kvadrat tillsammans med Ahmed Berhan på Kulturhuset Stadsteatern Husby. Tidigare har han medverkat i SVT-serien Streams och syns även ofta på youtube och i podcasts.

Artister
4 WEST

4 west är en grupp ungdomar som arrangerar evenemang, humor och musik för andra unga i området med stöd från Fryshuset. De åker iväg på många aktiviteter ihop. De skulle beskriva sig själva som Gott och blandat. 

West with friends produceras av 4 west med stöd från Gålöstiftelsen, Fryshuset och Kulturhuset Stadsteatern Husbys satsning Scenen är din med stöd av Stockholms stad. 

4 WEST - personal

Värdar: Nua Ali, Michael Asghedom, Noel Mihretab, Temesgen Asmelash

Marknadsföring: Geoffrey Wanjiku , Mufid Suleiman, Seif Othman

Konferencier: Maria Nour , Rinada Hanna        

Scenansvarig: Sumeya Ahmed                                          

Projektledare: Nua Ali