Barn & ung

Skriv dig till ditt äkta jag

Är du nyfiken på att skriva? Vi läser utvalda scener från boken 100 % äkta fejk av Sannah Salameh och hittar på en fortsättning. Tänker du på samma sätt som karaktärerna i boken? Utifrån boken testar vi att sätta oss in i de olika karaktärernas perspektiv. Varför sa de som de sa och gjorde som de gjorde? Kom och testa på att vara författare!

Biljetter

Sannah Salameh studerade till konstnär vid Kungliga Konsthögskolan, men började efter examen jobba som programledare för Bolibompa och Sannahs Ateljé på SVT. I år debuterade hon som författare med ungdomsromanen 100% äkta fejk, om en resa från botten till toppen i högstadiets hierarki. Det är en humoristisk berättelse om popularitet, vänskap och tillhörighet. Men också en mörkare historia om maktspel, skam och självutplåning.

Vällingby bibliotek finns på plats med läshörna och böcker för utlån.

En logga med texten bibliotek.