Barn & ung

Per Egland och Jakten på Färgpiraterna

Söndagen den 12 mars kommer multimusikern Per Egland till Kulturhuset med sin interaktiva barnföreställning Jakten på Färgpiraterna. Välkommen in och upplev sång, dans, färg och vulkaner tillsammans med hela familjen!

Biljetter

Jakten på Färgpiraterna är en interaktiv barnföreställning av Per Egland. Föreställningen hade premiär 2017 tillsammans med Nackas Sexårskör och musiken till föreställningen nominerades till en grammis för bästa barnalbum.

Här kan du lyssna på skivan Jakten på Färgpiraterna.

På scen
Andrea Tarrodi
Erik Nilsson
Niklas Ulfvebrand
Per Egland

En man bakom en växt

Per Egland föddes i Härnösand och studerade först vid Musikhögskolan i Piteå, innan han fortsatte vid Musikhögskolan i Stockholm, där han nu är bosatt. Som musiker är han synnerligen mångsidig: gitarrist i rockorkestern Streetwaves, låtskrivare, musikproducent, kompositör – men han använder sig gärna av beteckningen musikkonstnär.

Hans populärmusik finns utgiven på ett par skivor och hans barnskivor har nominerats till Grammis. Nyligen nominerades hans album tillsammans med Duo Kondens, Barnens Karneval, till Manifestgalans pris årets bästa barnmusik. Han har tillsammans med Mikael Niemi skrivit en musikal, och bidragit med musik till filmer med Josef Fares. Hans orkester-, kör- och ensemblestycken har spelats på festivaler för nutida musik i New York och London och hans sinfonietta uruppfördes av medlemmar av Liverpool Philharmonics.

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter

Per Eglands föreställning är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter under vårens söndagar där vi även hittar bland annat Tigern & Kobran, Nassim Al Fakir och Bröderna Lindgren.