Barn & ung
/
Familjekonsert

Orkesterpop

Den 26 november kommer grammisvinnarna Orkesterpop till Kulturhuset med sin föreställning ”Alvar säger att jag inte ska få komma på hans kalas”. Här blandas allvaret med sång, dans och bus och barnen bjuds in att delta i rörelse och sång hela vägen!

Biljetter

Till Facebook-event

"Alvar säger att jag inte ska få komma på hans kalas” handlar om lögner, att inte få vara med, att känna sig annorlunda och inte passa in i gängse normer. Allvaret blandas med sång, dans och bus. Musiken är medryckande och svängig med melodier som tar tag i sånglusten och i tonarter som garanterat passar barnen. Föreställningen är interaktiv och kommunikativ, barnen deltar i rörelse och framförallt sång från början till slut.

Grammisvinnarna Mija Folkesson och David Shutrick är flitigt anlitade av SVT:s Bolibompa  och har bl a skrivit musiken till Räkna med skägg, Mäta med skägg, Värsta bråket, Pussgalen, Bilakuten och Pappa på förskolan. Mija och David har spelat för barn sedan 2005 och har stor erfarenhet av vad som engagerar. De skriver texterna som saknas mellan Bä bä vita lamm och Melodifestivalen.

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter

Orkesterpop är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter under höstens söndagar där vi även hittar bland annat Oddjob Jazzoo, Pappa Kapsyl och Den Förbjudna Fruktkolan.

Säkerhet på konsert

Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor/påsar större än 30x20cm (ca ett A4 ark) eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben som är öppen från 1 timme före evenemangets start. Garderoben hittar du på Plan E, mittemot entrén från Sergels torg. Garderoben kostar 25 kr / person och 10 kr för extra väska/påse.