Barn & ung
/
Unga Klara

Ögonblicket

Klassrumsföreställningen "Ögonblicket" är en världsomspännande berättarteaterföreställning om empati. Vad får oss att göra något för en annan? Föreställningen är på turné i hela Sverige under hösten - och spelar på Unga Klara torsdag-lördag vecka 44!
Bokning & biljetter

Läs mer och boka biljetter på Unga Klaras hemsida.

Vid eventuell av- och ombokning, vänligen kontakta Tickster Support på support@tickster.com eller ring 0771-47 70 70 så hjälper dom dig.

Medverkande

Sepideh Khodarahmi

Luthando Jamda

Peter Perski

Parwin Hoseinia

Klas Lagerlund

Siri Hamari

Julian Vigil

Torbjörn Gjers

Produktion

Av: Erik Uddenberg

Regi: Gustav Deinoff

Scenograf: Jenny Kronberg

Kostym- och rekvisitatekniker: Camilla Frick Isberg

Musik och ljuddesign: Dijle Neva Yigitbas (Neva Deelay)

Ljusdesign: Johan Sundén

Scentekniker: Torbjörn Gjers

Producent: Sara Fors

Grafisk form: Studio Parasto Backman

Textildesign: Ellen Dynebrink efter Parasto Backmans original

Längd

Föreställningen är 45 minuter.

Vad är det att vara snäll? Kan man välja att vara snäll, eller rentav god kanske? Ögonblicket handlar om förmågan till empati som aktiv handling. Att närma oss, känna in och relatera. Det där som gör oss till en del av varandra, om så bara för ett ögonblick.

Den turnerande klassrumsföreställningen Ögonblicket är en världsomspännande berättarteaterföreställning som utspelar sig såväl på skolan som runt om i världen. Ögonblicket framförs i klassrummet av tre skådespelare och en musiker som förmedlar flera historier, inspirerade av olika kulturers berättarform, genom språk, musik, sång, dans och rytm. Dramatikern Erik Uddenberg och regissören Gustav Deinoff utforskar nya former för teater där eleverna själva finns.

Se Ögonblicket på scen hos Unga Klara!

Under höstlovet i Stockholm (vecka 44) ges även en unik möjlighet att uppleva föreställningen på scen hos Unga Klara! Föreställningen riktar sig till dig mellan 9-11 år, dina kompisar och syskon och givetvis alla dina vuxna.