Barn & ung

Läsa och låna på bibliotek Rum för Barn

Bibliotek Rum för Barn riktar sig till barn som är 0-9 år och barnens vuxna. Hos oss kan ni läsa och låna böcker på över 50 olika språk. Om ni letar efter någon särskild bok eller vill ha boktips så hjälper vi er gärna!

Biljetter

På vardagar fram till kl. 12:30  förbokar ni ert besök. Barn och vuxna behöver varsin biljett. Vardagseftermiddagar kl. 13:00–17:00 och helger kl. 11:00–16:00 är det drop-in.

Av utrymningsskäl ska barnvagnar lämnas på barnvagnsparkeringen på våning E innan ert besök.

Barnvagnsparkering

Barnvagnsparkering och låsbara skåp finns på Entréplan i Kulturhuset Stadsteatern. För att undvika trängsel och köbildning rekommenderar vi att ni parkerar era barnvagnar och att ni låser in era ytterkläder där innan ni besöker oss.