Barn & ung
/
Familjekonsert

Julkul med Nassim

Nassim Al Fakir är en återkommande favorit och den 10 december rullar han in på Kulturhuset med både band och gästande julkör för att sjunga rent, blanda om och vända uppochner på allt vi vet om jullåtar. Ta med hela familjen och sjung in julen tillsammans!

Biljetter

På ett eller annat sätt är Nassim Al Fakir alltid i rörelse. Sedan han vann Grammis för sin skiva Årets Album har hann hunnit segla över Atlanten och just nu snurrar han som bäst runt och söker efter den bästa julmusiken. 

Tillsammans med två musiker och en gästande julkör kommer Nassim med hög energi, interaktivitet och en fartfylld blandning av eget material och traditionella jullåtar till Kulturhuset i december. 

Här möter gammalt nytt och publiken får vara med när vi dansar runt granen – om vi hinner komma på hur en modern gran ska se ut. Välkommen!

Om Nassim Al Fakir
Nassim Al Fakir har en lång karriär bakom sig som musiker, underhållare, tv-programledare och skådespelare. Senast har man bland annat kunnat se honom som seglare i Över Atlanten, under förra höstens succéföreställning Nassim flippar ur samt lyssnat till hans senaste skiva, grammisbelönade Årets album.

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter

Julkul med Nassim är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter under höstens söndagar där vi även hittar bland annat Oddjob Jazzoo, Orkesterpop och Den Förbjudna Fruktkolan.

Säkerhet på konsert

Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor/påsar större än 30 x 20 cm. (ca. ett A4-ark) eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben som är öppen från 1 timme före evenemangets start. Garderoben hittar du på Plan E, mittemot entrén från Sergels torg.