Barn & ung

Gör din egen superhjälte!

Hur ser din superhjälte ut? Kom och skapa din superhjälteberättelse hos oss!

Biljetter

Vi bjuder in till en workshop där barn får chans att skapa sin egen superhjälteberättelse, samtidigt som vi hjälper barnen att utmana normer. Kom och skapa en berättelse utifrån våra superhjältar och barnens fantasi!

Ni kan välja att skriva en berättelse, en serietidning eller rita teckningar. Ni får även chans att skapa er egen superhjältemask!

Med superkrafter, regnbågens alla färger och lim kan allt hända. Välkomna!

PS. Det finns även en läshörna med roliga böcker som ni kan mysa i medan ni väntar.

Johanna Abdo driver webbutiken Elsa och Sam, som hon grundade efter att ha blivit frustrerad över det homogena utbudet av barnböcker och leksaker. Genom Elsa och Sam hjälper hon även förskolor, skolor och andra verksamheter med mångfaldsperspektiv på barnprodukter. Hon brinner för att alla barn ska känna sig sedda, värdefulla och viktiga nog för att få vara med.

"ELSA och SAM är mitt sätt att bidra till en förändring i samhället, det borde vara en självklarhet att alla barn får se  våra härliga olikheter och lika värde."

/Johanna Abdo

Porträttfoto på Johanna Abdo.

Vällingby bibliotek finns på plats med läshörna och böcker för utlån.

En logga med texten bibliotek.