Barn & ung
/
Familjekonsert

Den Förbjudna Fruktkolan

Den 1 oktober bjuder vi in till höstens första familjekonsert! Den Förbjudna Fruktkolan gör musik och spelar interaktiva konserter för barn i förskoleålder och deras vuxna. Konserten bygger på musiken från det grammisnominerade självbetitlade albumet från 2022.

Biljetter

Den Förbjudna Fruktkolan

En kvinna i kavaj ute på gatan

Till Facebook-event

Musiken är komponerad av Sabina Wärme, som även sjunger i projektet. Medverkar gör också Lisa Grotherus på klarinetter och kör, Isabell Gustafson-Ny på piano och Stina Hellberg Agback på harpa.

Konserterna bygger på musiken från det självbetitlade albumet och de interaktiva delarna består av bland annat rörelse och möjlighet för barnen att själva vara med och spela rytminstrument. Tematiken i låtarna har arbetats fram specifikt för målgruppen i samarbete med bibliotekspersonal i barnverksamhet, vilket resulterat i berättelser om allt från myror till regnbågsfamiljer.

Det grammisnominerade albumet Den Förbjudna Fruktkolan släpptes i maj 2022.

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter

Den Förbjudna Fruktkolan är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter under höstens söndagar där vi hittar bland annat Oddjob Jazzoo, Pappa Kapsyl och Orkesterpop.

Säkerhet på konsert

Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor/påsar större än 30x20cm (ca ett A4 ark) eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben som är öppen från 1 timme före evenemangets start. Garderoben hittar du på Plan E, mittemot entrén från Sergels torg. Garderoben kostar 25 kr / person och 10 kr för extra väska/påse.