Barn & ung
/
Familjekonsert

Bröderna Lindgren

HJÄLP! Vad är det som händer? Bröderna Lindgren är tillbaka med en ny rockshow för barn och vuxna - Hjälp. Koppla in gitarrerna, sätt på blöjorna och luta er framåt så åker vi!

Biljetter

Till Facebook-event 

En illustrerad bild i rosa, gult och blått

De återkommande favoriterna kliver upp på scenen med nytt material för barn och vuxna. Med en klädsam strimma av ödmjukhet inför rockens kraft tar de sig an livet precis så som det ser ut. Tillsammans med sin publik verkar de vilja reda ut ett och annat? Vem är det som hjälper vem? Kanske kan vi med glimrande melodier lösa det här tillsammans. Ja, det ska nog gå bra. Eller? Hjälp!

Mathias och Andreas Lindgren är bröderna som tillsammans med övriga bandmedlemmar både lyckas samla svenska artisteliten som gästartister och bjuda små och stora barn på en rafflande musikupplevelse utöver det vanliga. Bröderna Lindgren blandar allvar med humor och är kort och gott bandet som älskas av alla mellan 4 och 94.

Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter

Bröderna Lindgren är en del av Kulturhuset Stadsteaterns familjekonserter där vi under våren även hittar bland annat Britta Persson, Pop-up med Yanhko, Mekaniska Orkestern, Tigern & Kobran samt Familjen Svängsson.

Säkerhet på konsert

Som ett led i vårt trygghetsskapande arbete kommer vi inte att tillåta väskor/påsar större än 30x20cm (ca ett A4 ark) eller större ytterkläder i salongen. Ta gärna höjd för att det kan bli kö vid garderoben som är öppen från 1 timme före evenemangets start. Garderoben hittar du på Plan E, mittemot entrén från Sergels torg.