×
En del av Stockholms stad
Vällingby

Så tryggar vi ditt besök hos oss

Här finns information om vad vi gör för att ni tryggt ska kunna besöka oss. Vi följer noga utvecklingen och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv.

Skärpta rekommendationer

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya skärpta rekommendationer ställs samtliga föreställningar och evenemang in under perioden 24/11-22/12 för att minska smittspridningen av Covid-19. Fram till 24/11 spelar vi endast för skolgrupper. 

Till er som har biljetter till inställda föreställningar — ni har ett helt år på er att boka om eller begära återbetalning för era biljetter.

Ta hand om er — tillsammans hjälps vi åt att hålla ut.❤️Var noga med att följa rekommendationer från Folkhalsomyndigheten.

Bokning & biljetter

Vi behåller våra tillfälliga generösare bokningsvillkor så att det går att boka om eller byta till presentkort fram till dagen innan föreställningen. Skolbokningar går att boka om fram till tre dagar innan besöket. Vi erbjuder också skolor möjligheten att abonnera en hel salong för att undvika att möta grupper från andra skolor. 

Insläpp

Vid insläpp ser våra publikvärdar till att det inte blir trängsel.

Vi håller avstånd till varandra

Vi har markeringar på golvet för att underlätta vid köbildningar, exempelvis till toaletterna. Ingen publik sitter på den första raden vid teaterföreställningar för att se till att det finns avstånd mellan skådespelare och publik.

Hygien

Det finns goda möjligheter att tvätta händerna i vår foajé och handsprit finns tillgängligt på flera platser. Precis som tidigare städas lokalerna regelbundet och nu med särskild fokus på handtag, ledstänger och knappar.

Begränsat antal personer

Vid teaterföreställningar har vi max 45 personer i publiken. Vår stora scen rymmer 90 platser men vi begränsar nu antal platser till max 45. Det finns goda möjligheter att sprida ut sig eftersom vi har onumrerade platser. Under dancehallklasserna med Binta har vi begränsat antal personer till max 30.

Vår personal

Uppmaningen att stanna hemma vid symptom gäller även alla som arbetar på Kulturhuset Vällingby vilket kan medföra att ändringar i programmet sker med kort varsel. Vi ber om er förståelse för detta.

Anpassad verksamhet

Vi gör löpande riskbedömningar och vi följer händelseutvecklingen noggrant. Skulle det komma nya direktiv från Folkhälsomyndigheten är vi redo att agera.

Kontakt

Hör gärna av dig till oss om du har frågor! Kontaktuppgifter finns här.

Sist men inte minst❤️

1: Stanna hemma om du har symtom.

2: Tvätta händerna ofta och noga.

3: Håll avstånd.