×
En del av Stockholms stad
Vällingby
The Heart av Mari Carrasco. Urpremiär 3 april 2020 på Kulturhuset Stadsteatern Vällingby.
Foto: Matilda Rahm

Arkiverat evenemang:

The Heart

Av Mari Carrasco


Vällingby • 15 år


I The Heart placeras dansarna och publiken i en liten box. I ett rum, en klubb där tiden upphävs, där sinnena förvirras och hjärtat bultar. Där publiken kommer så nära att dansen nästan sker inuti. Där en stämning, en atmosfär, en gemensam upplevelse skapas. Du går kanske in ensam men kommer ut som en del av någonting större.

Mari Carrasco är dansare och koreograf. Sitt stora genombrott fick hon med föreställningen Bartolomeo 2013 som hyllats såväl nationellt som internationellt. Bartolomeo har spelats över 100 gånger runt om i Sverige och åkte under 2014 på världsturné och visades bland annat i New York, Tokyo, Madrid, Amman, Ramallah, Belfast och Roskilde. Carrasco har gjort beställningsverk till Norrdans, Dansstationen, Black Box Company och Riksteatern. 2014 koreograferade hon den hyllade teater- och dansföreställningen Girls will make you blush som var ett samarbete med Unga Klara och Västmanlands Teater. Under 2019 har hon varit aktuell på Regionteater Väst där hon koreograferat föreställningen Häxor. Med The Heart utmanar Carrasco sig själv genom att för första gången skapa en dansföreställning på en väldigt liten yta.

DET HÄR GÖR VI FÖR ATT FÖRHINDRA SMITTSRIDNING

Med anledning av den rådande situationen med nya coronaviruset covid-19 har vi beslutat att ställa in premiär och planerad spelperiod av Mari Carrascos The Heart . Föreställningen kommer att återupptas när det anses säkert att spela med publik närvaro igen. Information om när vi återupptar repetitionerna och nytt premiärdatum kommer längre fram.

Vi har nu en tillfällig förändring i våra köpvillkor: biljetter kan bytas mot annat datum eller presentkort fram till samma dag som evenemanget äger rum.

Information till våra besökare med anledning av coronaviruset > 

Information

Scen

Vällingby

Speltid

0:40 h, ingen paus

Premiär

3 april 2020

Pris

  • Ordinarie:120 kr
  • Ung under 26 år:60 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Vällingby

Just nu inga föreställningar inlagda