×
En del av Stockholms stad
Vällingby

Arkiverat evenemang:

BOKMÅNDAG


Vällingby • GRATIS UNDER 26 ÅR


I januari är Bokmåndag tillbaka! I samarbete med Vällingby Folkets Hus, Klackenbergs Böcker & Papper och Vällingby bibliotek bjuder vi in sex inspirerande och intressanta författare för samtal och läsning. Kom till Vällingbys vardagsrum för att lyssna, umgås och få din bok signerad. Är du lärare tar du självklart med din klass hit!                                                     

29 april Marika Carlsson

"Såna som du ska inte vara här"

I ”Såna som du ska inte va här” skriver komikern Marika Carlsson personligt om de händelser som har format henne till den hon är i dag. Hon berättar om hur det är att vara adopterad från Etiopien. Hur det är att växa upp i en kristen familj, vara fanatisk pingstvän och vilja frälsa hela världen. Att vara homofob och sedan bli förälskad i en kvinna. Om sökandet efter rötter och rädslan för vad det skulle innebära för hennes egen identitet.

Jag ser på min spegelbild och det känns som att jag tittar på någon annan.

”Såna som du ska inte va här” är en historia om dagens Sverige, om utanförskap och gemenskap, om modet att både fatta obekväma beslut och att våga ta emot den stora kärleken. Allt berättat med Marikas insiktsfulla värme och humor.

I samtal med Mia Winge, dramaturg på Kulturhuset Stadsteatern Vällingby.

Tidigare samtal: Alexandra Pascalidou 21 januari, Jonas Hassen Khemiri 4 februari, Kayo Mpoyi 18 februari, Melody Farshin 4 mars, Sami Said 1 april.

Samtalen är gratis för alla under 26 år. Ingen förbokning. Biljett delas ut i mån av plats samma dag i foajén. 

Information

Scen

Vällingby

Speltid

1:00 h, ingen paus

Premiär

12 september 2016

Pris

  • Ordinarie:60 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Vällingby

Just nu inga föreställningar inlagda