×
En del av Stockholms stad
Vällingby
Fanna Ndow Norrby, Simon Häggström, Qaisar Mahmood och Kristina Sandberg, Evin Ahmad och Folke Schimanski gästar alla höstens Bokmåndag.

Arkiverat evenemang:

Bokmåndag

Bokmåndag är tillbaka! I ett samarbete med föreningen Trappan och Vällingby bibliotek bjuder vi in åtta nya inspirerande författare för samtal och läsning. Kom till Vällingbys vardagsrum för att lyssna, umgås och få din bok signerad.

Evin Ahmad – En dag ska jag bygga ett slott av pengar

Måndag 27 november
Huvudpersonen i Evin Ahmads debutbok En dag ska jag bygga ett slott av pengar är blivande skådespelare och lämnar tugget på bänkarna i barndomens Akalla, adidasbyxor och falska Raybans från Alanya, för att börja på den fina dramahögskolan på Valhallavägen i Stockholm, där man gör andningsövningar och får massage. Det är en uppväxtberättelse med en enorm livskraft, med ursinne, humor, sorg, ambivalens och en underbar fuck you-attityd.

Evin Ahmad är uppväxt i Akalla och räknas som en av Sveriges mest lovande unga skådespelare. I våras hade hon sin första filmhuvudroll i Dröm vidare.

Samtalet leds av Arazo Arif.  

Alla samtal är gratis för alla under 26 år, ingen biljett behövs!

Tidigare i höst har Folke Schimanski, Simon Häggström, Fanna Ndow Norrby, Qaisar Mahmood och Kristina Sandberg besökt Bokmåndag.