×
En del av Stockholms stad
Vällingby
Siduri Poli
Foto: Daniela Spiroska

Arkiverat evenemang:

Siduri Poli

29 mars

Den flerfaldigt prisbelönte entreprenören Siduri Poli kommer till Vällingby och delar med sig av sina bästa råd från den uppmärksammade boken Hur du lyckas i en vit värld

I Hur du lyckas i en vit värld delar Siduri med sig av verktyg och råd för att ta sig in i stängda rum. Med utgångspunkt i ärliga berättelser från sitt eget liv diskuterar hon samhällsfrågor, diskriminering och rasism och formar efter det ett manifest med tio konkreta principer som coachar läsaren till att förverkliga sina idéer. Möjligheterna utanför den vita normen är oändliga. 

Siduri Poli är en prisbelönt entreprenör och föreläsare. Hon har drivit start-ups i tech-branschen och varit digital affärsrådgivare åt några av Sveriges största varumärken. Idag är hon utvecklingschef och medgrundare till innovationshuset Changers Hub där hon coachar unga entreprenörer från ytterstadsområden till att förverkliga sina idéer. 

Siduri har bland annat utsetts till Framtidens mäktigaste av TCO, Årets supertalang i kategorin Samhällsbyggare av Veckans affärer och Årets superkommunikatör av tidningen Resumé. 

 

Biljetter släpps längre fram.

 

I samarbete med Vällingby bibliotek och Klackenbergs Böcker & Papper.