×
En del av Stockholms stad
Teater

Soppteatern - så tryggar vi ditt besök

Soppteatern ska vara en trygg plats för våra besökare, medarbetare och artister - så här säkerställer vi detta utifrån dagens förutsättningar. Här kan du läsa mer om Kulturhuset Stadsteaterns alla trygghetsinsatser kring covid-19. Förutom detta gäller nedan på Soppteaterns föreställningar.

  • Vi släpper max 50 biljetter per föreställning till en salong som vanligtvis tar 144 personer. Om Folkhälsomyndighetens direktiv ändras och tillåter att fler samlas kan ytterligare bord släppas men vi ändrar inte antalet platser vid respektive bord.
  • Från och med 1 oktober gäller ett sällskap per bord när du bokar biljett till dig och ditt sällskap. Du kommer alltså känna dina bordsgrannar och borden är placerade med avstånd mellan varandra i salongen.
  • Ny ingång via Entréplan Sergels Torg som öppnar 20 min innan föreställningen och du välkomnas av publikvärd som ser till att insläppet går smidigt och med avstånd mellan varje sällskap.
  • Handdesinfektionsmedel kommer finnas tillgängligt i foajén och med flertalet toaletter finns goda möjligheter att tvätta händerna i lugn och ro.
  • Mathygien och säker servering är som alltid högt prioriterat. Vilka soppor som serveras och rutiner kring specialkost och barservering presenteras här.
  • Direktköp gäller tillsvidare och innebär att bokning och betalning sker vid samma tillfälle.
  • Vi informerar om att stanna hemma om man har eller nyligen haft symptom som exempelvis feber, hosta eller snuva - det kommer fler tillfällen att besöka oss och vi har generösa bokningsvillkor. Uppmaningen att stanna hemma vid symptom gäller även våra medarbetare och artister varför ändringar i programmet kan ske med kort varsel, vi ber om er förståelse för detta.

EGET BORD – detta gäller när du bokar bord på Soppteatern från 1 oktober

Salongen har 20 bord som vardera har ett förutbestämt antal: 1, 2, 3 eller 4 sittplatser. Vid bokningstillfället tilldelas du bord utifrån önskat antal biljetter och om inget bord matchar ditt önskade biljett-antal får du ett felmeddelande om att ledigt bord inte finns.

Jag kan tänka mig att dela bord med andra jag inte känner, kan jag boka 1 plats vid ett 4-bord?

- Nej, ett sällskap per bord gäller och endast hela bord säljs. Om platser finns kvar 24 timmar innan föreställningens start kan ett större bord säljas till ett mindre sällskap.

Det finns inget bord som matchar mitt sällskaps storlek, finns det ändå en chans att se föreställningen?

- Håll koll på här på hemsida, saker händer och med våra generösa bokningsvillkor kan bord/biljetter släppas tillbaka nära inpå föreställningen.

 

Har du frågor om detta kontakta kundtjänst på: kundtjanst@kulturhusetstadsteatern.se eller 08–506 20 200 .