×
En del av Stockholms stad
Teater
The Hebbe Sisters & Duo Sentire
Foto: Alexander Kenney

Arkiverat evenemang:

The Hebbe Sisters & Duo Sentire


Premiär 13 mars 2020
Under Fontänen


The Hebbe sisters och Duo Sentire bjuder in till en stämningsfull, musikalisk helhetsupplevelse med både sång, musik och dans– allt i enat samförstånd. Låt den omåttligt talangfulla familjen ta dig med på en förtrollande resa med allt från glädjefull swing och steppdans till klassiska pärlor av F. Chopin. Närheten och kontakten med publiken står alltid i centrum och deras mål är att ge konsertbesökarna ett bestående musikaliskt minne.

The Hebbe Sisters; består av de tre värmländska, skönsjungande systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe som utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det. De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med sångglädje, närvaro, tonsäkerhet och energi. Man har kunnat se systrarna leverera proffsiga framträdanden i både Allsång på Skansen och Bingolotto.

Duo Sentire; Ulrika Hebbe, piano och Lars-Inge Bjärlestam, cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

Familjen har tillsammans släppt två skivor: "En strålande jul" samt "På vår blomstrande äng" och varit på hela sju turnéer i Schweiz de senaste två åren. Våren 2020 är The Hebbe Sisters aktuella med sitt tredje album Jazz It Up And Move. Denna gång med fullt fokus på swing– och jazzmusiken.

Information

Scen

Under Fontänen

Speltid

0:55 h, ingen paus

Pris

  • Ordinarie:240 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Teater, Soppteatern, Under Fontänen

2020-03-13
fredag
12:00
21 Platser kvar
BOKA / KÖP
2020-03-14
lördag
12:00
31 Platser kvar
BOKA / KÖP