Teater

TACK FÖR DIN MUSIK: EVA DAHLGREN

LISE & GERTRUD

Under Fontänen

Lise & Gertrud riktar denna hyllningskonsert till Eva Dahlgren.

Genom åren har en mängd människors musik tolkats av oss. Några har gjort större avtryck än andra. Vi ville hitta ett sätt att tacka för den inspiration de gett oss och för att vi fått låna deras musik och göra den till vår. Vi vill hylla dem som varit extra viktiga.

Varför Eva Dahlgren?

Hon har berört oss sen vi var småtjejer. Egensinne, integritet och uppriktighet är värdefullt att ta rygg på som ung och fortsätta bära med sig som vuxen. Eva är en stor förebild.

Som alltid med dessa två sångerskor blir det mycket personligt där både skratt och allvar löper genom Evas låtskatt.

Tack för Din musik: är Lise & Gertruds konsertserie där de hyllar utvalda artister. Förutom Eva Dahlgren har duon även tolkat Marie Fredriksson.

Av och med: Lise Hummel och Gertrud Stenung

Scen