Teater

Information om biljettsläpp för september-föreställningarna

Nu gör vi oss redo för att flytta tillbaka till vår scen i nyrenoverade Kulturhuset och den 19 september är det invigning! I en tid när allting inte är som vanligt släpper vi nu biljetter till de 8 första föreställningarna på Soppteatern hösten 2020. Vi saknar er kära publik, och vill välkomna er tillbaka till oss – på ett säkert sätt!

Soppteatern ska vara en trygg plats för våra besökare, medarbetare och artister - så här vill vi säkerställa detta utifrån dagens förutsättningar.

•  Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer från Stockholms stad och är beredda att snabbt agera vid förändringar.
  • Vi släpper 50 biljetter per föreställning till en salong som vanligtvis tar 144 personer. Du kommer bara kunna boka max 2 platser per bord och vi plockar bort vissa bord  för en luftigare salong. Om Folkhälsomyndighetens rekommendationer tillåter i augusti så kommer vi att släppa fler biljetter till dessa föreställningar.
  •  Vi ber dig som vid föreställningstillfället tillhör en riskgrupp, har eller nyligen haft symptom som exempelvis feber, hosta eller snuva att stanna hemma - det kommer fler tillfällen att besöka oss. Vi har generösa bokningsvillkor och fram till dagen innan föreställningen kan du boka om din biljett eller få ett presentkort.
  • Uppmaningen att stanna hemma vid symptom gäller även våra medarbetare och artister varför ändringar i programmet kan ske med kort varsel, vi ber om er förståelse för detta.
  • Entrén från Drottninggatan öppnar 20 min innan föreställningen och du välkomnas vid ingången av en publikvärd som ser till att insläppet går smidigt och med avstånd mellan varje sällskap.
  • Din biljett scannas inte utan kontrolleras genom stickprov eller på ett sådant sätt att du inte behöver lämna över den till publikvärden.
  • Vi har en rymlig foajé med gott om plats för att sprida ut sig i väntan på föreställningens start. Vi kommer också att ha markeringar på golvet för att underlätta vid köbildningar, exempelvis till toaletterna.
  • I foajén finns flera toaletter och med det goda möjligheter att tvätta händerna i lugn och ro. Handdesinfektionsmedel kommer finnas tillgängligt.
  • Vi hjälper dig gärna att köpa biljetter i vårt besökscentrum och kommer inte längre ha en kassa i foajén som tidigare.
  • Det pågår en upphandling kring restaurangverksamheten i Kulturhuset där mathygien och säker servering som alltid är högt prioriterat. Vilka soppor som serveras och rutiner kring specialkost och barservering presenteras senare.
  • Precis som tidigare städas lokalerna regelbundet och nu med särskild fokus på handtag, ledstänger och knappar.
  • Har du frågor om detta kontakta kundtjänst på: kundtjanst@kulturhusetstadsteatern.se eller 08–506 20 212 .
  • Denna information gäller Soppteaterns föreställningar, observera att upplägget kan se annorlunda ut inom de olika verksamheterna inom Kulturhuset Stadsteatern.