×
En del av Stockholms stad
Teater
Ursäkta, skulle ni kunna svälta lite tystare, vi försöker faktiskt skapa lite ekonomisk tillväxt här borta! Premiär 10 november på Fri scen.

Arkiverat evenemang:

Ursäkta, skulle ni kunna svälta lite tystare, vi försöker faktiskt skapa lite ekonomisk tillväxt här borta!


Kilen


Fyra personer uppe i det blå, bland molnen. Här är pengar bara siffror, här är det Nasdaq upp, Hongkong upp, Stockholm stängde oförändrad. Här spelar det ingen roll om du inte vet vad dina pensionspengar gör om kvällarna. Här är det ingen som ger avslag på just din ansökan om att låta tillverka 20.000 äggskivare med gulliga kycklingansikten under slavliknande förhållanden pga jordens ändliga resurser och respekt för mänskliga rättigheter.

Och att vi här, mitt i brinnande klimatkris, producerar 230 miljoner ton plast om året spelar ingen roll. Här kommer ingen att ifrågasätta just din obestridliga rätt att äga en luftbazooka.

Presscitat

"En föreställning som ställer saker på sin spets, som vågar tänka stort" /nummer.se

"Man lämnar föreställningen syrsatt av att ha skrattat gott, med en besynnerlig men ganska skön känsla av att både ha blivit upplyst och avklädd." /Västerbottens-Kuriren

Om gruppen

Profilteatern är en av Sveriges största fria teatergrupper och har sin bas i Umeå. Varje år turnerar Profilteatern och har sedan starten 1984 spelat teater för barn, unga och vuxna i hela landet. Profilteatern står för nyskriven dramatik, nyskriven musik, starka visuella uttryck och har ett feministiskt perspektiv i val av texter och iscensättning.

Information

Scen

Kilen

Speltid

1:20 h, ingen paus

Premiär

10 november 2015

Pris

  • Ordinarie:175 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Teater

Just nu inga föreställningar inlagda