×
En del av Stockholms stad
Skärholmen

Höstens lärarträffar

Välkommen till Kulturhuset Skärholmens lärarkvällar! Ett exklusivt tillfälle för dig som vill ha en förhandstitt på programmet. Vi bjuder på mat och dryck, smakprov ur höstprogrammet och inspirationsföreläsningar med inbjudna gäster.

Den 3 oktober är för dig som har elever i årskurs F-6. Den 10 oktober är du som har elever i högstadiet eller gymnasiet välkommen.

TORSDAG 3 OKTOBER

För dig med elever i årskurs F-6!
Kl. 17.30-20.30 (vi öppnar dörrarna kl. 17.00)

Vi bjuder på lättare mat och dryck. Marionetteaterns konstnärliga ledare Helena Nilsson berättar på ett inspirerande sätt om dockteater. Under kvällen visar vi dockteaterföreställningen MINNEN som finns med i höstens spännande program. Vi visar också en kortfilm och så dyker tillsammans ner i den animerade filmen TITO OCH FÅGLARNA som har biopremiär i december med filmen MAKING OF TITO.

TORSDAG 10 OKTOBER

För dig med elever i högstadiet eller gymnasiet!
Kl. 17.30-20.30 (vi öppnar dörrarna kl. 17.00)

Vi bjuder på lättare mat och dryck. Du får se MOPPUPPRORET som är en fartfylld humoristiskt föreställning som handlar om civilkurage och vad det innebär att bli vuxen och ta ansvar. Du får också se kortfilmen INGEN LYSSNAR som handlar om två personer som står på olika sidor under ett informationsmöte om ett nytt hem för ensamkommande flyktingbarn. Inbjuden gäst är Harvardprofessorn Brian Palmer som håller en kort inspirationsföreläsning om civilkurage.

Plats:
Kulturhuset Skärholmen som ligger intill Skärholmens tunnelbanestation på.
Adressen är Bodholmsgången 11-13.

Anmälan:
caroline.taracci.nilsson@stadsteatern.stockholm.se