Skärholmen

Panoramica filmfestival ● Regissörsbesök ● Från 15 år

lördag 21 september 2019 19:15 - 21:15
Skärisbiografen • 50 kr

Stockholms Latinamerikanska filmfestival Panoramica visar film på Skärisbiografen under festivalveckan 17-22 september 2019.

Köp biljetter via festivalens hemsida här.

Alla biljetter 50 kr. Filmerna saknar svensk undertext, de har alltid engelsk undertext om inte annat anges.

Synopsis

Den kroppsfixerade tonåringen Lucas och hans syster Gilda, som dras till mystik, blir oväntat strandsatta när de reser till en avfolkad by vid kusten. Dit har de tagit sig för att försöka uppfylla sin mors sista önskningar.

Film och samtal lördagen 21 september

Efter filmen kommer regissören Mateo Bendesky att vara på plats för att prata om filmen och svara på frågor.

Om filmfestivalen Panoramica

Panoramica grundades 2014 och är en ideell kulturförening som årligen anordnar latinamerikansk filmfestival med syfte är att främja visning, spridning och distribution av latinamerikansk kvalitetsfilm och kultur i Sverige. Skärisbiografen samarbetar med Panoramica för att bredda utbudet av film och röster både i ordinarie repertoar men även i filmprogrammet för skolklasser som kommer varje termin.

Läs mer om festivalen på deras hemsida här

Om filmen

Åldersgräns: Från 15 år men går att se från 11 år med vuxet sällskap.
Längd: 86 min
Produktionsland och år: Argentina, 2019
Språk: Spanska
Undertext: Engelska
Regi: Mateo Bendesky

Film och samtal - regissörsbesök!

SkärholmenUng

2019-09-21