Skärholmen

Panoramica filmfestival ● Från 15 år

lördag 21 september 2019 14:30 - 16:20
Skärisbiografen • 50 kr

Stockholms Latinamerikanska filmfestival Panoramica visar film på Skärisbiografen under festivalveckan 17-22 september 2019.

Köp biljetter via festivalens hemsida här.

Alla biljetter 50 kr. Filmerna saknar svensk undertext, de har alltid engelsk undertext om inte annat anges.

Synopsis

Under sommaren 1990 blir Chile återigen en demokrati. På en isolerad plats upplever Sofía, Lucas och Clara den första kärleken och sina största rädslor, medan de förbereder sig för nyårsfirande. De bor långt från stadens faror, men inte från naturens.

Om filmfestivalen Panoramica

Panoramica grundades 2014 och är en ideell kulturförening som årligen anordnar latinamerikansk filmfestival med syfte är att främja visning, spridning och distribution av latinamerikansk kvalitetsfilm och kultur i Sverige. Skärisbiografen samarbetar med Panoramica för att bredda utbudet av film och röster både i ordinarie repertoar men även i filmprogrammet för skolklasser som kommer varje termin.

Läs mer om festivalen på deras hemsida här

Om filmen

Åldersgräns: Från 15 år men går att se från 11 år med vuxet sällskap.
Längd: 110 min
Produktionsland och år: Chile, 2018