×
En del av Stockholms stad
Skärholmen

Vi har stängt till 30 april

Kulturhuset Stadsteatern har med anledning av den pågående corona-pandemin stängt  verksamheten till och med den 30 april. Filmvisningar på Skärisbiografen, teaterföreställningar och Studio Skärholmen är inställda under den här perioden. 

Kundtjänst och bibliotek vid Sergels torg håller fortsatt öppet, i enlighet med liknande verksamheter i Stockholms stad. Öppettider kan dock komma att begränsas till följd av personalbrist.

Du som har köpt biljetter kan lämna tillbaka dem eller byta till ett senare datum. Du kan själv göra det på webben, klicka här och följ instruktionerna. 

Du kan också kontakta boka.skarholmen@stadsteatern.stockholm.se, ringa till oss på telefon 08-560 20 200 eller kontakta kundtjänst här.

Kulturhuset Stadsteatern följer noggrant händelseutvecklingen, Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv. Skulle det komma nya direktiv är vi beredda att snabbt ta nya beslut. Vi hoppas på förståelse och att vi ses snart igen!

Följ oss på Instagram där det det kommer hända spännande saker varje dag som sagostund, sketcher, teaterlektips, skådespelarkurs, boktips och filmtips. Där kan du också tipsa oss om om du har en idé om vad du tycker vi ska göra.  

Ta hand om varandra❤️