×
En del av Stockholms stad
Skärholmen
Foto: Stefan Hörberg

Arkiverat evenemang:

Inatt blir allting annorlunda

Discoteca Paraiso

Inatt blir allting annorlunda är en pjäs om livet på natten - om hopp, längtan, illusioner och kärlek - på andra sidan dagsljuset.

En sjuttonårig flicka, en gammal ryss, fyra kvinnor från Kanada, ett gäng bulgarer, 30 spanjorer, en skogshuggare från norr och många fler från hela världen är på Paradiset just ikväll. Kanske har du varit där, kanske är det dit du vill. De flesta kommer in, vissa blir stoppade i dörren, någon slinker in genom nödutgången. Musiken dunkar på dansgolvet. Alla som är där söker efter möten, önskar kärlek, hoppas på sex, törstar efter äventyr och längtar efter en fantastisk natt. Längtar efter allt det som varit eller efter allt det som kan bli.

Roland Schimmelpfennig är en av Europas just nu mest uppmärksammade, nyskapande och hyllade dramatiker. I natt blir allting annorlunda är en text som ursprungligen skrevs för hans teatergrupp i Havanna 2016. Pjäsen uruppfördes på den internationella teaterfestivalen La Habana 2016 och spelades sammanlagt tre gånger under uppsikt av den statliga censuren. Sedan dess har den aldrig spelats på Kuba. 

EUROPAPREMIÄR!
Från 15 år
Längd: ca 1 timme och 20 minuter

PRODUKTION
Av: Roland Schimmelpfennig
Regi, scenografi & ljudbild: Martin Rosengardten
Översättning: Ulf Peter Hallberg
Kostym: Elin Hallberg
Mask: Rebecca Afzelius
Ljus: Susanna Hedin
Koreograf: Ossi Niskala
Regiassistent: Sofia Wigand 

MEDVERKANDE
Rebecca Kaneld
Maria Nohra
Daniel Nyström
Simon Rodriguez
Maria Sundbom Lörelius
Lotti Törnros
Per Öhagen 

Premiärdatum är inte bestämt. Besked kommer så snart det är möjligt.

Biljetter