×
En del av Stockholms stad
Skärholmen

Det här gör vi för att erbjuda ett tryggt besök

Vi följer noga utvecklingen och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv.

Bokning 

Vi behåller våra tillfälliga generösare bokningsvillkor så att det går att boka om eller byta till presentkort fram till dagen innan föreställningen/filmen. 

 Vi håller avstånd till varandra

Vi inför längre tid mellan olika programpunkter och längre insläppstider så att våra publikvärdar lugnt kan leda in publiken utan risk för trängsel. Det finns markeringar på golvet för att underlätta vid köbildningar, exempelvis till toaletterna. 

Hygien

Det finns goda möjligheter att tvätta händerna i vår foajé och handsprit finns tillgängligt på flera platser. Precis som tidigare städas lokalerna regelbundet och nu med särskild fokus på handtag, ledstänger och knappar.

Max 8 personer i salongen

Vi begränsar antal platser till max 8 i biosalongen. I foajén tar vi emot max 12 personer. 

Vår personal

Uppmaningen att stanna hemma vid symptom gäller även alla som arbetar på Kulturhuset Skärholmen vilket kan medföra att ändringar i programmet sker med kort varsel. Vi ber om er förståelse för detta.

Anpassad verksamhet

Vi gör löpande riskbedömningar och vi följer händelseutvecklingen noggrant. Skulle det komma nya direktiv från Folkhälsomyndigheten eller Stockholms stad är vi redo att agera.

Kontakt

Hör gärna av dig till oss om du har frågor! Kontaktuppgifter finns här.

Sist men inte minst❤️

1: Stanna hemma om du har symtom.
2: Tvätta händerna ofta och noga.
3: Håll avstånd.