×
En del av Stockholms stad
Skärholmen

Det här gör vi för att erbjuda ett tryggt besök

Här finns information om vad vi gör för att ni tryggt ska kunna besöka oss. Vi följer noga utvecklingen och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv.

Skärpta rekommendationer

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya skärpta rekommendationer tar vi enbart emot skolklasser fram till den 19 november för att minska smittspridningen av Covid-19. Under den här perioden gäller följande:

  • Vi ställer in både föreställningar och filmvisningar för offentlig publik men verksamhet för skolor fortsätter.
  • Föreställningar spelas för skolklasser i grundskolan upp till årskurs 9. Ej för gymnasiet. 
  • Skärisbiografens skolvisningar fortsätter som vanligt för alla årskurser.

Besökare som har biljetter till inställda evenemang har ett helt år på sig att boka om eller begära återbetalning för sina biljetter. Kontakta kundtjänst om du vill göra återköp eller har frågor 08-506 20 200. 

Vi hoppas att snart kunna öppna upp för er alla igen! Ta hand om varandra ❤️

Bokning & biljetter

Vi behåller våra tillfälliga generösare bokningsvillkor så att det går att boka om eller byta till presentkort fram till dagen innan föreställningen/filmen. Skolbokningar går att boka om fram till tre dagar innan besöket. Vi erbjuder också skolor möjligheten att abonnera en hel salong för att undvika att möta grupper från andra skolor.

Insläpp 

Vi inför längre tid mellan olika programpunkter och längre insläppstider så att våra publikvärdar lugnt kan leda in publiken utan risk för trängsel.

Vi håller avstånd till varandra

Vi har markeringar på golvet för att underlätta vid köbildningar, exempelvis till toaletterna. Ingen publik sitter på den första raden vid teaterföreställningar för att se till att det finns avstånd mellan skådespelare och publik.

Hygien

Det finns goda möjligheter att tvätta händerna i vår foajé och handsprit finns tillgängligt på flera platser. Precis som tidigare städas lokalerna regelbundet och nu med särskild fokus på handtag, ledstänger och knappar.

Begränsat antal personer

Vår stora scen och biografsalong rymmer 140 platser men vi begränsar nu antal platser till max 50. Det finns goda möjligheter att sprida ut sig eftersom vi har onumrerade platser. 

Vår personal

Uppmaningen att stanna hemma vid symptom gäller även alla som arbetar på Kulturhuset Skärholmen vilket kan medföra att ändringar i programmet sker med kort varsel. Vi ber om er förståelse för detta.

Anpassad verksamhet

Vi gör löpande riskbedömningar och vi följer händelseutvecklingen noggrant. Skulle det komma nya direktiv från Folkhälsomyndigheten eller Stockholms stad är vi redo att agera.

Kontakt

Hör gärna av dig till oss om du har frågor! Kontaktuppgifter finns här.

Sist men inte minst❤️

1: Stanna hemma om du har symtom.
2: Tvätta händerna ofta och noga.
3: Håll avstånd.