×
En del av Stockholms stad
Skärholmen
Tito och fåglarna

Arkiverat evenemang:

Tito och fåglarna // Tito e os Pássaros

Panoramica filmfestival ● Premiärkalas ● Från 7 år


lördag 21 september 2019
Skärisbiografen • 50 kr


Stockholms Latinamerikanska filmfestival Panoramica visar film på Skärisbiografen under festivalveckan 17-22 september 2019. 

Köp biljetter via festivalens hemsida här.

Alla biljetter 50 kr. Filmen har svensk undertext och portugisiskt tal.

Synopsis

Tito är 10 år och är redan på väg att rädda jorden. När en mystisk epidemi sprider sig världen över kan endast Tito se sambandet som kan ställa allt tillrätta igen. Fågelsång, pappas uppfinning och en stor gnutta mod kan nämligen rädda världen. Tito och fåglarna är en animerad brasiliansk apokalyptisk saga i oljemålningar om att behålla hoppet och att vänskap och tron på det goda kan ta oss vidare in i en ljusare framtid. Filmen visas med svenska undertexter och portugisiskt tal.

Premiärkalas!

Filmen visas för första gången i Stockholm och det blir ballonger, fika och röd matta dagen i ära. Välkomna att komma lite innan filmen börjar för att mysa i foajén.

Om filmfestivalen Panoramica

Panoramica grundades 2014 och är en ideell kulturförening som årligen anordnar latinamerikansk filmfestival med syfte är att främja visning, spridning och distribution av latinamerikansk kvalitetsfilm och kultur i Sverige. Skärisbiografen samarbetar med Panoramica för att bredda utbudet av film och röster både i ordinarie repertoar men även i filmprogrammet för skolklasser som kommer varje termin.

Läs mer om festivalen på deras hemsida här

 

 

Om filmen

Åldersgräns: Från 7 år, men barntillåten i vuxet sällskap
Längd: 73 min 
Produktionsland och år: Brasilien, 2019 
Språk: Spanska 
Undertext: Svenska
Regi: Gabriel Bitar, André Catoto, Gustavo Steinberg

Film och samtal - regissörsbesök!

SkärholmenBarn • Ung