Så tryggar vi ditt besök hos oss

Kulturhuset vid Sergels torg öppnar försiktigt den 26 januari. De verksamheter som kommer att öppna är biblioteken, besökscenter och några av restaurangerna. Öppettiderna kommer fortsatt att vara begränsade och den publika föreställnings- och programverksamheten är fortsatt inställd.

Se våra öppettider här.

Sen den 18 december har hela Kulturhuset Stadsteatern vid Sergels torg inklusive restaurangerna i Kulturhuset, liksom Kulturhuset Stadsteatern i Skärholmen, Vällingby och Husby varit tillfälligt stängda. Med start 26 januari öppnar husen och viss verksamhet igen men med begränsade öppettider och anpassningar i enlighet med gällande restriktioner och rekommendationer för att hejda smittspridningen. Utöver biblioteken (Rum för Barn, TioTretton, Lava, Kulturbiblioteket) öppnar även butiken och besökscentrum samt några av restaurangerna, ytterligare information kommer inom kort.

Tillsammans hjälps vi åt för att minska smittspridningen. Håll ut och håll avstånd!

Detta gör vi för att erbjuda ett tryggt besök.

Kundtjänst

Telefontider
Måndag–fredag: 9–12

Tel: 08–506 20 200

E-post: kundtjanst@kulturhusetstadsteatern.se

Du kan själv boka om eller återlösa dina biljetter på webben, klicka här och följ instruktionerna.

Kunder som har biljetter till inställda evenemang har ett helt år på sig att boka om eller begära återbetalning för sina biljetter.