Så tryggar vi ditt besök hos oss i höst

Kära besökare och publik!

Många av er undrar säkert vad som händer med vår verksamhet med tanke på det rådande Coronaläget. Har vi öppet? Spelas föreställningar? Är biblioteken öppna? Restaurangerna? Svaret är: Ja – vi har öppet. Dock inte för alla samtidigt. Vår verksamhet fortsätter men under anpassade former i enlighet med rådande föreskrifter.

Hemsidan uppdateras nu löpande med information utifrån Folkhälsomyndighetens direktiv. Här kan du som besökare hålla koll på vad som gäller för just det evenemang du antingen har bokat eller planerat besöka/boka. Vi kommer att självklart anpassa oss efter eventuella nya riktlinjer och agerar så snabbt det är möjligt på nya eller oförutsedda situationer.

Anpassad placering – ett säkert sätt att besöka våra evenemang!

Vi har uppdaterat vårt biljettsystem med en specialanpassad funktion för de restriktioner som råder för tillfället. Det innebär att när du bokar dina biljetter placerar biljettsystemet automatiskt dig och ditt sällskap tillsammans, för att avståndet ska kunna hållas mellan personer som inte känner varandra. Sällskap bokas in på varannan rad och alltid med två sittplatser emellan.

Bokar du för två personer placeras dessa bredvid varandra i salongen utan avstånd/social distans, bokar du tre personer placeras ni bredvid varandra utan avstånd o.s.v. Ett tryggt sätt att boka och du vet i förväg hur du/ni är placerade. Biljettsystemet bokar endast in max 50 personer per speltillfälle i enlighet med Folkhälsomyndighetens direktiv. Det går inte att dela upp en levererad bokning i efterhand och det är endast direktköp som gäller.

Scenlokalerna öppnas för max 50 personer per evenemang. I våra gallerier har vi ett system med förbokade biljetter till utställningarna för att säkerställa ett tryggt avstånd mellan besökare. Även för biblioteken finns ett system för att säkerställa trygga avstånd mellan besökare.

Biljettsläpp

I augusti och september har vi släppt biljetter till konserter, litteratursamtal och föreställningar. Då med ett nytt dynamiskt bokningssystem för anpassad placering. Gällande teaterföreställningar senare i höst där fler än 50 biljetter per speltillfälle redan är släppta till försäljning återkommer vi med besked senare under hösten. Detta gäller Det stora teaterkalaset, Pappas födelsedag, Drivhuset, Status Quo och Kulla-Gulla.

Kundtjänst

Biljettkassan vid Sergels torg öppnar igen den 18 september då Kulturhuset Stadsteatern vid Sergels torg slår upp portarna igen efter renoveringen. Fram till dess finns kundtjänst på telefon och mejl, se kontaktuppgifter och öppettider här >

Detta gör vi för att erbjuda ett tryggt besök när vi öppnar >