Pressbilder

Fotograf: Lina Ikse
Bildtext: Från vänster: Magdi Saleh, Gizem Erdogan, Anna-Lena Efverman och Astrid Kakuli i Vågen. Urpremiär i Skärholmen 11 september 2015.
Fotograf: Lina Ikse
Bildtext: Från vänster: Gizem Erdogan, Per Öhagen, Razmus Nyström, Malin Karlsson, Astrid Kakuli och Jonas Nilsson i Vågen. Urpremiär i Skärholmen 11 september 2015.
Fotograf: Lina Ikse
Bildtext: Jonas Nilsson och Malin Karlsson i Vågen. Urpremiär i Skärholmen 11 september 2015.
Fotograf: Lina Ikse
Bildtext: Från vänster: Gizem Erdogan, Jonas Nilsson, Razmus Nyström, Per Öhagen och Astrid Kakuli i Vågen. Urpremiär i Skärholmen 11 september 2015.
Fotograf: Lina Ikse
Bildtext: Från vänster: Anna-Lena Efverman, Magdi Saleh, Jonas Nilsson, Lotti Törnros och Razmus Nyström i Vågen. Urpremiär i Skärholmen 11 september 2015.
Fotograf: Lina Ikse
Bildtext: Från vänster: Jonas Nilsson och Magdi Saleh i Vågen. Urpremiär i Skärholmen 11 september 2015.
Fotograf: Lina Ikse
Bildtext: Från vänster: Razmus Nyström, Lotti Törnros, Astrid Kakuli och Gizem Erdogan i Vågen. Urpremiär i Skärholmen 11 september 2015.
Fotograf: Lina Ikse
Bildtext: Från vänster: Anna-Lena Efverman, Magdi Saleh, Lotti Törnros och Jonas Nilsson i Vågen. Urpremiär i Skärholmen 11 september 2015.
Fotograf: Lina Ikse
Bildtext: Lotti Törnros och Jonas Nilsson i Vågen. Urpremiär i Skärholmen 11 september 2015.
Vågen. Urpremiär 11 september på Kulturhuset Stadsteatern Skärholmen.
Fotograf: Markus Gårder, ill. Sara Olausson
Bildtext: Vågen. Urpremiär 11 september på Kulturhuset Stadsteatern Skärholmen.