Förhandstitta på höstens program! Höstsamling på Sergels torg 12 augusti kl 13

Välkomna till Kulturhuset Stadsteaterns höstsamling ute på Sergels torg där vi bjuder på en timmes smakprov ur höstens program!

Bland annat får vi höra ett nummer ur Cabaret med Sarah Dawn FinerRikard Wolff tolka Brel, Sverrir Gudnason och Louise Peterhoff i en smäktande ballad från Paraplyerna i Cherbourg, se en scen ur höstens stora familjeföreställning Momo eller kampen om tidenSarah Riedel presenterar musikhösten ackompanjerad av Nisse Landgren och hans trombon och Vanna Rosenberg gör ett nedslag i schlagerdrottningen Ulla Billquists liv och sångskatt. Vi kommer också få ett smakprov på hur Karl Ove Knausgårds hyllade storverk Min kamp blir i teaterform, se en scen ur America Vera-Zavalas nyskrivna pjäs om Sara Lidman med Claire Wikholm, återse ett av teater-Sveriges absoluta radarpar och mycket mer!

Skådespelaren och dragartisten Robert Fux som senare i höst gör musikaldebut i rollen som konferencier i Cabaret är konferencier för höstsamlingen.

Alla konstnärliga ledare (Anna Takanen, Sarah Riedel, Nils Landgren, Kenneth Kvarnström, Marianne Lindberg De Geer, Johan Wirfält, Ingemar Fasth, Carolina Frände, Sissela Kyle och Albin Flinkas), VD Benny Fredriksson och kulturborgarrådet Roger Mogert kommer också att finnas på plats.

I samband med höstsamlingen kommer vi också att släppa hela höstens program med många stora och små nyheter.

Varmt välkommen!

Tid: Onsdag 12 augusti klockan 13-14

Plats: Kulturfestivalens scen, Sergels torg

För mer info och intervjuförfrågningar:

Övergripande teater, Rädsla urholkar själen, Cabaret, En fröjdefull jul, 2xStaffan Göthe, Samtal före döden: Sofia Cherif 0739-730 220 sofia.cherif@stadsteatern.stockholm.se

Rikard Wolff (Den sista föreställningen), Marianne Lindberg De Geer (konsten), Sarah Riedel, Nisse Landgren (musiken): Stefan Zachrisson 072-584 80 19 stefan.lava.zachrisson@stockholm.se

Litteratur, Min kamp, Paraplyerna i Cherbourg, Utsålt och Livläkarens besök: Elin Grelsson Almestad 072 – 584 80 61 elin.almestad@stadsteatern.stockholm.se

Camilla Thulin, Sara Sara Sara, Farmor och vår herre, Alla dagar alla nätter, En handelsresandes död, Lola Blau, Vingklippt: Pia Keller 0739-730 217 pia.keller@stadsteatern.stockholm.se

Dans, Gellhorn & Hemingway och Flickvännen: Julia Milder 076-825 15 22 julia.milder@stadsteatern.stockholm.se

Barn/ung, Momo eller kampen om tiden: Annika Kämpe 0739-730 323 annika.kampe@stadsteatern.stockholm.se

Fri scen, Klara soppteater, biblioteken: Robert Wolf 072-584 82 46 robert.wolf@stockholm.se

Skärholmen: Emma Gouveia Berggren 0739-730 397 emma.berggren@stadsteatern.stockholm.se