×
En del av Stockholms stad

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker kommunikatör

Kulturhuset Stadsteatern är en del av Stockholm Stad och är en verksamhet för alla stockholmare, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Verksamheten rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset Stadsteatern omfattar ca 450 medarbetare och är därmed en av norra Europas största kulturinstitutioner.

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker kommunikatör

Har du genuint intresse för ytterstad, unga människor och kultur? Kulturhuset Stadsteatern Vällingby söker en kommunikatör som kan delta i arbetet att ta vår verksamhet vidare.

KORT OM VERKSAMHETEN TILL VILKEN REKRYTERING SKER
Kulturhuset Stadsteatern Vällingby finns i Trappan vid Vällingby torg. Idag är vi tio personer som arbetar i olika funktioner, tillsammans med tillfälligt anställda är vi periodvis runt 20 personer. Vi presenterar 120 professionella teater-, dans och musikföreställningar per år och har ca 100 medskapande aktiviteter.  Vi arbetar med stark lokalförankring, täta samarbeten med organisationer och med en strävan att inkludera och engagera. Vi har ett särskilt fokus på unga vuxna (15-25 år) och en ambition att vara en angelägenhet för alla västerortsbor. Från 2019 utökas uppdraget till att även omfatta den turnerande verksamheten i Stockholms ytterstadsområden.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör ingår du i ett team bestående av runt åtta personer varav två är kommunikatörer. Arbetsuppgifterna är sedvanliga sälj- och kommunikatörsuppgifter med fokus på västereorts skolor. Men också att kartlägga och interagera med skolor, fritidsgårdar, lokala föreningar och publikgrupperingar, med särskilt fokus på åldrarna 15-25 år. Man ansvarar bland annat för att annordna lärarträffar och andra säljevents. Vidare så ingår det att vara med och utveckla kulturhusets lokala nätverk samt upparbeta nya försäljningskanaler, tex genom lokala organisationer eller utbudsdagar.

KOMPETENS


•    Utbildning på högskolenivå inom kommunikation eller motsvarande dokumenterade  erfarenheter är ett krav.
•    Vi söker dig som har erfarenhet av och stort intresse för att arbeta med lokalt förankringsarbete och mångfaldsfrågor ur ett etniskt och kulturellt perspektiv.
•    Du ska ha erfarenhet av att arbeta med unga och vi lägger stor vikt vid om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med yngre människor med annat modersmål än svenska.
•    Det är viktigt att du är ödmjuk och lyhörd och har mycket god samarbetsförmåga.

Arbetet är oregelbundet och kan förekomma både på kvällstid och helger.

Vi ser gärna att du dessutom har:

•    Tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga och med kultur i ytterstaden.
•    Ett genuint intresse och förståelse för att arbeta med lokalt förankringsarbete och mångfaldsfrågor främst ur ett etniskt och kulturellt perspektiv.
•    Trivs med att arbeta självständigt och i grupp.
•    Vi ser gärna att du har lätt för att upprätthålla externa kontakter med våra samarbetspartners och kunna företräda organisationen i de projekt du arbetar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och utvecklingspotential.

Kulturhuset Stadsteatern vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten, därför söker vi särskilt dig med andra perspektiv, språk och nätverk än de som redan finns representerade hos oss.

INFORMATION

Tjänsten är en allmän visstidsanställning med tillsättning så snart som möjligt, till den 31 december 2019 med omfattning 100 %. Intervjuer görs löpande.

Information om tjänsten lämnas av:

Verkställande producent Jiasi Maciel,
jiasi.maciel@stockholm.se

Facklig företrädare, Teaterförbundet avd 3, Urban Riismark, urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se, +46 739 730 347

Fackliga företrädare, Akademikerförbunden, Petter Zerpe, petter.zerpe@stadsteatern.se, + 46 723 160 508

Tjänsten är en allmän visstidsanställning med tillsättning så snart som möjligt, till den 31 december 2019 med omfattning 100 %. Intervjuer görs löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan besående av CV och personligt brev senast den 20 december 2018  till ansokan@stadsteatern.stockholm.se. Ange "Kommunikatör Vällingby" i ämnesraden.

Tidsplan för rekryteringen:
• Sista ansökan 20 december 2018.
• Intervjuerna kommer hållas löpande.
• Vår ambition är att vara klara med rekryteringen i januari och att besked om tjänsten kommer att ges senast den 31 januari 2019.