×
En del av Stockholms stad

Kulturhuset Stadsteatern Skärholmen söker säljare

Kulturhuset Stadsteatern är en del av Stockholm Stad och är en verksamhet för alla stockholmare, unikt både ur ett nationellt och internationellt perspektiv. Verksamheten rymmer en mångfald av kulturuttryck, såväl professionellt som eget skapande där kultur utövas, tas in och prövas. Kulturhuset Stadsteatern omfattar ca 450 medarbetare och är därmed en av norra Europas största kulturinstitutioner.

Kulturhuset Stadsteatern Skärholmen söker säljare

Om Kulturhuset Stadsteatern i Skärholmen
Kulturhuset Stadsteaterns verksamhet i Skärholmen är ett kulturhus där vi spelar teater, visar film, ordnar konserter och mycket annat för barn och unga mellan 5 och 19 år. Största delen av vår verksamhet är för skolklasser från grund- och gymnasieskolans alla årskurser. Ibland samarbetar vi med grupper som genom kultur eller dialog i olika former vill vara en del av vår plats. Kulturhuset i Skärholmen arbetar för att ha en stark lokalförankring. För oss är det viktigt att utmana normer av alla olika slag för att nya röster och berättelser ska få plats både i våra lokaler och i samhället i stort.

Arbetsuppgifter
Arbeta med relationsbyggande säljarbete mot skolor och mot boende i närområdet
Ansvara för att boka in skolklasser på föreställningar och filmvisningar
Söka upp och boka in referensgrupper med elever under föreställningars repetitionsprocesser
Arbeta med lärarträffar och andra säljevents
Vara med och utveckla kulturhusets lokala nätverk samt upparbeta nya försäljningskanaler tex genom lokala organisationer eller fritidsgårdar
Ansvara för uppdatering av adressregister för skolor, nyhetsbrev, premiärinbjudningar mm
I perioder arbeta mycket med biljett- och bokningssystemet

I rollen som säljare ingår också arbetsuppgifter med koppling till kommunikation/marknadsföring som till exempel webbredigering. Du arbetar nära kommunikationsansvarig och projektledare för filmverksamheten.

I Skärholmen arbetar du utifrån en grundläggande överenskommelse som innebär att du är medlem i en arbetsgrupp som gemensamt tar helhetsansvar för verksamheten. Arbetssättet är ofta gränsöverskridande, bygger på samarbete och innebär att en också genomför/hjälper till med arbetsuppgifter som ligger utanför ens spetskompetens/funktion. I Skärholmen ser vi detta sätt att arbeta som en stor tillgång. Arbetet sker på såväl dag- som kvällstid samt i viss mån på helger.

Vi söker dig som
Trivs med att jobba strukturerat och målinriktat
Har erfarenhet av att jobba med försäljning och relevant utbildning
Har mycket god förmåga att kommunicera i både tal och skrift
Har förmåga att bygga stabila relationer med skolor
Är självständig, noggrann, drivande och ansvarstagande
Har goda datakunskaper och stor vana att arbeta i Microsoft Office-paketet
Är intresserad av vår verksamhet

Vi ser gärna också att du
Har arbetat med och/eller varit mycket i kontakt med skolor 

Information
Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid som sträcker sig i första hand fram till och med 31 december 2019.
Information om tjänsten lämnas av chef/ verkställande producent Malin Hjelm på mail malin.hjelm@stadsteatern.stockholm.se.

Facklig företrädare:
Teaterförbundet, Urban Riismark, urban.riismark@stadsteatern.stockholm.se, +46 739 730 347
Akademikerföeningen, Petter Zerpe, pette.zerpe@stadsteatern.stockholm.se, + 46 723 160 508  

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 9 januari 2019 bestående av CV och ett personligt brev. Skicka ansökan till ansokan@stadsteatern.stockholm.se.
När du skickar din ansökan skriv som ärende/rubrik "Säljare Skärholmen". Urval sker löpande och sena ansökningar kommer ej beaktas.

Tidsplan för rekryteringen:
• Sista ansökan är den 9 januari 2019 .
• Vår ambition är att vara klara med rekryteringen i början av februari 2019 och att besked om tjänsten kommer att ges senast den 8 februari 2019.