×
En del av Stockholms stad
Musik
Youn Sun Nah
Foto: Sung Yull Nah

Arkiverat evenemang:

Youn Sun Nah


22 maj 2020 20:00
Dansens Hus


Den koreanska stjärnan Youn Sun Nah är en av vår tids klarast lysande vokalister på jazzscenen.  

Född och uppvuxen i en musikerfamilj i Seoul lärde hon sig spela piano under barndomen. Hennes kärlek till Frankrike förde henne dit, och i Paris tog hennes karriär fart med efterföljande storsuccé över stora delar av Europa och världen. I sitt senaste album She Moves On (2017) influeras hon av den amerikanska jazzen.I Sydkorea är Youn Sun Nah en nationell celebritet. Som flerfaldig vinnare av Korean Music Awards har hon blivit inbjuden att sjunga vid G20-toppmötet i Seoul, och har också representerat sitt land i avslutningsceremonin för vinter-OS i Sotji. Missa inte när denna stjärna på jazzhimlen står på Dansens Hus scen den 22 maj.

Dörrar: 19:00
Konsertstart: 20:00

Information angående coronaviruset covid-19

Antalet besökare till evenemang på Kulturhuset Stadsteatern kommer att begränsas till max 500 personer. Detta berör bland annat Dansens Hus. Personer med bokad biljett som eventuellt berörs av denna begränsning kommer att kontaktas av kundtjänst.
Läs mer >


2020 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Dansens Hus är en av de platser där vi dyker upp under 2020. Läs om våra nya spelplatser här.

Information

Scen

Dansens Hus

Speltid

2:00 h, ingen paus

Pris

  • Ordinarie:375 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik, Dansens Hus

2020-05-22
fredag
20:00
Inställd