×
En del av Stockholms stad
Musik
Raul Midón
Foto: Blair Allen

Arkiverat evenemang:

Raul Midón


söndag 24 maj 2020 20:00 - 22:00
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2020.
Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

Raul Midón är gitarristen som enligt The New York Times kan förvandla sin gitarr till en orkester och sin röst till en kör. Född och uppvuxen i New Mexico började han sin karriär som sångare i olika latinamerikanska världstjärnors band, där ibland artister som Shakira, Julio Iglesias och Alejandro Sanz.

Sedan han lanserade sin solokarriär har han blivit flerfaldigt grammynominerad för sin musik och jobbat med några av musikvärldens största namn som Stevie Wonder och Jason Mraz. Den 24 maj kommer han till Nalen Klubb för en intim spelning, missa inte en unik chans att se denna stjärna på scen!

Nalen Klubb
Dörrar: 19:00
Konsertstart: 20:00
18 år
Denna konsert är stående.

Information till våra besökare med anledning av coronaviruset

Nalen planerar att genomföra alla konserter i Nalen Klubb som vanligt, eftersom kapaciteten där är 300 personer. Undantagsvis kan dock även dessa beröras. Beträffande konserter i Stora Salen informeras löpande under respektive konsert i Nalens kalendarium.

Läs mer på Nalens hemsida >


2020 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2020. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen