×
En del av Stockholms stad
Musik
Bennett
Foto: Pressbild

Arkiverat evenemang:

Bennett


Hörsalen


Det var år 2016 som Sammy och Johnny Bennett presenterade sig med den hyllade HUNDRA80 – debuten som skördade en Grammis och positionerade bröderna som två̊ av Sveriges mest intressanta artister. I november kommer de till Hörsalen i Kulturhuset Stadsteatern för vad vi tror blir en oförglömlig upplevelse.

Sedan debuten har de kompromisslöst visat upp sin konstanta strävan mot att inte bli placerade i något fack. Albumet OCH DU HETER? har redan hyllats som ett av årets starkaste släpp. "Bennett är ett färdigt paket, slipade och redo att ta över" konstaterade GAFFA. Det är ett alster proppfullt av samtid, poesi, spets och bredd – uppbackat av flera tunga gäster. Att detta bara är början på en lång resa råder det ingen tvekan om.

Välkommen till en resa fylld av kärlek, stolthet och humor. Men också̊ lust och galenskap. Där ljudbilden aldrig slutar att förvåna samtidigt som den utforskar möjligheten till ett sound långt bortom scenens ramar. Ett sound där etiketten "svensk hiphop" ska få lov att stå på egna ben – fri från övertydliga och begränsande influenser.

Missa inte när duon intar Hörsalen för en oförglömlig konsert vi är mycket stolta över att presentera.

Så tryggar vi ditt besök hos oss i höst >

Information

Scen

Hörsalen

Speltid

1:30 h, ingen paus

Premiär

7 november 2020

Pris

  • Ordinarie:160 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik, Hörsalen

Just nu inga föreställningar inlagda
Biljetter