×
En del av Stockholms stad
Musik
The Lesson GK

Arkiverat evenemang:

The Lesson GK

Stockholm Jazz Festival 2019


fredag 11 oktober 2019 21:00 - 22:00
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019.
Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

De som upplevt The Lesson GK live brukar tala om en känsla av gemenskap, magi och hemmahörande. New York-kollektivets musiker är tekniskt skickliga och oerhört samspelta.

Det började med spontana jam-sessioner för nio år sedan. Året var 2012 och The Lesson GK blev snart en hörnsten i New Yorks musikliv. Deras sömlösa blandning av experimentell hiphop (där sångaren och MC:n växelverkar elegant), jazz, R&B, funk och smart, framåtblickande soul blev en publikfavorit. Bandets tekniska kunnande och starka scennärvaro blev snabbt en snackis – och har tagit dem ut i världen. Nu kommer de för första gången till Sverige och Sthlm Jazz Festival.

Nalen Klubb
Dörrar: 20:00

Konsertstart: 21:00
18 år
Denna konsert är stående.

Stockholm Jazz Festival är en av Sveriges största och äldsta festivaler. I år äger festival rum mellan 11 och 20 oktober. Sedan 2012 har festivalen iklätt sig kostymen av en inomhusfestival och huserar nu på över femtio scener varje år. Förra året slog Stockholm Jazz Festival rekord då 63 scener arrangerade över 200 konserter och besöktes av 29 221 personer under sina tio dagar. Läs mer om årets festival på stockholmjazz.se


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen