×
En del av Stockholms stad
Musik
The Fountain
Foto: Matilda Rahm

Arkiverat evenemang:

The Fountain


Under Fontänen


Inspirerad av liknande scener i metropoler som New York, London, LA och Berlin blir The Fountain Stockholms nya livemusikklubb mitt i city.

En dynamisk, kollaborativ jamklubb baserad på husbandets progressiva mix av hiphop, jazz, r&b, soul och funk tillsammans med en särskilt inbjuden, i förväg hemlig, gäst.

Gästartister 8 maj: Doreen + Dirty JensDoreen Ndagire är sångerska och som en del av Tensta Gospel Choir har hon gjort en rad framträdanden som solist. Under våren 2017 har vi bland annat kunnat se henne i pjäsen Verkligheten på Kulturhuset Stadsteatern och i produktionen Shake it like Nina Simone på Dansens Hus.

Dirty Jens, aka Toju Jemide, från Skarpnäck är medlem i hiphopgruppen Sjukstugan och numera etablerad i Skåne. Förutom sin lekfullhet med svenska språket och vässade skills i freestyle rap står han även bakom klubbkonceptet Spit Spot som nominerades av Nöjesguiden till årets klubb 2017 i Malmö. Här möts instrumentalister och vokalister inom urban musik  i jamsessions. Denna kväll kommer ni få höra musik från kommande EP:n och första soloalbumet Den första akten

Husbandet Water Babies:

Alex Saltell – trummor
Johan Christofferson – saxofon
Britta Virves – keyboard
Tove Brandt – bas

Information

Scen

Under Fontänen

Premiär

30 januari 2019

Pris

  • Ordinarie:120 kr
  • Ung under 26 år:80 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik, Under Fontänen

Just nu inga föreställningar inlagda