×
En del av Stockholms stad
Musik
Sjukstugan
Sjukstugan
Foto: Pressbild

Arkiverat evenemang:

Sjukstugan + O.P


torsdag 7 februari 2019
Nalen Klubb •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

SJUKSTUGAN

Exklusiv återförening med Sjukstugan för en kväll på Nalen Klubb.

Sjukstugan består av rapparna Dirty Jens, Buju Anton och DJ Bjarne B, som efter att tidigare ha ingått i andra konstellationer började samarbeta i den nya gruppen i början av 2011. De släppte sin debutskiva Rap på svenska på BABA Recordings 2012. Den innehåller bland annat uppmärksammade singeln Zig Zag. Albumet tokhyllades av både publik och recensenter för de humoristiska låttexterna och soundet. 2014 släppte de sitt andra album, PsykoAkustik. På albumen medverkar också en rad gästartister.

O.P

Stockholmsbaserade rapparen O.P debuterade 2015 med Metafysik, nu är han åter aktuell med albumet HIPHOPP Vol.1.

Beatmakare, rappare, producent, musiker, MC, DJ, filosof, visionär och en sann drömmare. Snubben har många namn med de flesta kallar honom för O.P. Kompromisslös i sitt skapande vill han influera andra att våga det dem älskar. O.P. Kommer bjuda på en rap-show av Originella Proportioner tillsammans med DJ Bjarne B.

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
Stänger: 24:00
18 år
Denna konsert är stående.2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs mer om renoveringen, flytten och våra nya spelplatser här.