×
En del av Stockholms stad
Musik
Jordan Rakei
Foto: Pressbild

Arkiverat evenemang:

Jordan Rakei (NZ)

Support: Arlo Parks


onsdag 25 september 2019 21:00 - 23:00
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019.
Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

I höst kommer Jordan Rakei tillbaka till Stockholm som en del av sin största världsturné någonsin. Rakei som gjorde succé hos Kulturhuset Stadsteatern under Stockholm Soul 2018 intar anrika Nalen den 25 september.

Jordan Rakei har sedan han flyttade till London från Brisbane 2015 redan fyllt karriären med flertalet storslagna samarbeten. Som en del av gruppen "Are We Live" samarbetar han med bland andra Tom Misch och Alfa Mist. Han har nyligen skrivit musik tillsammans med Nile Rodgers från Chic och har blivit inbjuden till L.A. för att samarbeta med Terrace Martin (producent för Kendrick Lamar, Snoop Dogg och Herbie Hancock). Listan kan göras lång och det här är säkerligen bara början på en lång spännande karriär för en av de intressantaste live-akterna just nu.

Den 14 juni släpps tredje albumet Origin på labeln Ninja Tune där Jordan levererar ett väldefinierat uttryck med stort sound, utstickande melodispråk och tydliga visioner. Singeln Say Something finns att streama redan nu.

Vi kan vänta oss en konsert fylld med inspiration från Rakeis musikaliska hjältar Stevie Wonder och Steely Dan, blandat med en rejäl dos swing á la A Tribe Called Quest, Pete Rock och 9th Wonder.

Stora Salen
Dörrar: 20.00
Konsertstart: 21.00
18 år
Denna konsert är stående.


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen