×
En del av Stockholms stad
Musik

Arkiverat evenemang:

Jordan Rakei (NZ)

Support: Arlo Parks


onsdag 25 september 2019
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019.
Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

26-årige multi-instrumentalisten Jordan Rakei kommer tillbaka  

I höst kommer Jordan Rakei – en av de mest intressanta live-akterna just nu – tillbaka till Stockholm som en del av sin största världsturné någonsin. Vi kan vänta oss en konsert fylld med inspiration från Rakeis musikaliska hjältar Stevie Wonder och Steely Dan.

Jordan Rakei har sedan han flyttade till London från Brisbane 2015 redan fyllt karriären med flertalet storslagna samarbeten. Som en del av gruppen "Are We Live" samarbetar han med bland andra Tom Misch och Alfa Mist. Han har nyligen skrivit musik tillsammans med Nile Rodgers från Chic och har blivit inbjuden till L.A. för att samarbeta med Terrace Martin (producent för Kendrick Lamar, Snoop Dogg och Herbie Hancock). Listan kan göras lång och det här är säkerligen bara början på en lång spännande karriär för en av de intressantaste live-akterna just nu.

Den 14 juni släpptes tredje albumet Origin på labeln Ninja Tune där Jordan Rakei levererar ett väldefinierat uttryck med stort sound, utstickande melodispråk och tydliga visioner. Singeln Say Something finns att streama redan nu.

Nalen, Stora Salen
Dörrar: 20:00
Konsertstart: 21:00
18 år
Denna konsert är stående.


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.