×
En del av Stockholms stad
Musik
Goran Kajfeš
Foto: Matilda Rahm

Arkiverat evenemang:

Goran Kajfeš Under Fontänen


Under Fontänen


Under fem onsdagskvällar i vår tar Goran Kajfeš med gäster över scenen Under Fontänen i unika konstellationer. I avslappnad scenmiljö och i nära möte med publiken blir det tolkningar av den etiopiske musikern Hailu Mergias musikskatt, elektroniskt med Andreas Tilliander, percussion-orgie med Jonas Kullhammar, premiärspelning för jazzbandet La La Lars och releasespelning för den internationellt hyllade gruppen Angles 9:s nya album. 

Goran Kajfeš är trumpetare, bandledare, producent och kompositör som med sina olika konstellationer ständigt utforskar och gränsöverskridande rör sig mellan genrer. Utöver framgångsrika grupper som Oddjob och Goran Kajfeš Subtropic Arkestra, men även med band som Tropiques och som stadig medlem i Fire! Orchestra, har Kajfes spelat med de största popstjärnorna vi har i Sverige. Goran Kajfeš har vunnit Nordiska musikpriset och fått flera Grammisutmärkelser.

29 maj: La La Lars   

Trummisen och tillika bandmedlemmen i indiebandet Laakso, Lars Skoglund, släpper samma kväll sin andra skiva i eget namn. Detta är dessutom premiärspelning för bandet La La Lars som till sin hjälp har med sig, förutom Goran, ytterligare några av Sveriges främsta jazzmusiker: Jonas Kullhammar, Calle Bagge, Johan Bertling.

Information

Scen

Under Fontänen

Speltid

1:30 h, ingen paus

Premiär

3 april 2019

Pris

  • Ordinarie:170 kr
  • Ung under 26 år:100 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik

Just nu inga föreställningar inlagda