Fredagskonsert med KMH

KAYES Trio

fredag 13 december
Under Fontänen • Fri Entré

På Fredagskonsert med KMH kan du under hösten 2019 lyssna på livemusik direkt efter jobbet, eller om du bara vill ta en paus mitt i stan.

Studenter från KMH kommer att uppträda på Under Fontänen där vi bjuder på speciella livemusikupplevelser inom genrerna jazz och folk, en gång i månaden.

Program 13 december:

Skånska fröken Svensson kommer på nytt besök till Under Fontänen. I våras var hon här med två olika kvartetter – nu kommer hon hit med en trio!

Hon förmedlar tankar och känslor som uppstår i livet när allt ställs på sin spets. Med sig på den mysiga och ärliga resan har hon Evelina Arvidsson Eklind på bas och Felicia Roos på altsaxofon.

Karin Jenny Elisabeth Svensson – KAYES – kommer från Kristianstad. Hon har efter studenten i Lund tillbringat några år i Skåne och Småland och äntligen hittat till Stockholm – musikens mecka – där hon får utveckla det hon har varmast om hjärtat – sin tro och musiken.

Karin Svensson – sång
Evelina Arvidsson Eklind – bas