×
En del av Stockholms stad
Musik

Arkiverat evenemang:

Finess


lördag 5 oktober 2019
Nalen •


Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. 
Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida. 

Singelaktuella Finess intar Nalen Klubb

Jaouli Akofely, aka Finess blev tidigt inspirerad av sina äldre bröder och deras vänner att göra musik och började skriva texter på engelska redan som nioåring. Men det var i slutet av 90-talet, när Petter och Ken Ring slog igenom, som intresset för den svenska hiphopen väcktes.

Genom åren har Finess bland annat turnerat tillsammans med Pato Pooh och Ken Ring, uppträtt live och gjort samarbeten med Mwuana, Stor, Adam Tensta, Michel Dida, Näääk & Nimo och Tjuvjakt. Först 2014 släppte han sina första egna projekt i och med dubbelsingeln Avtryck och EP:n Produkt av min miljö.

2016 kom det stora genombrottet med den hyllade tv-serien Lyckliga gatan. Där tolkade han Py Bäckmans låt Stad i ljus och berättade för första gången om sorgen efter sin storebror, som tragiskt mördades för tre år sedan.

I år har han hittills släppt tre solosinglar; Hela världen är min, Tegel & Betong tillsammans med Miss Li, En dag och remix på den tillsammans med Natural Bond (Petter, Peewee, Thomas Rusiak & Eye-N-i).

Nalen Klubb
Dörrar: 20:00
Konsertstart: 21:00 
18 år
Denna konsert är stående.


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser
 här.

MusikNalen