×
En del av Stockholms stad
Musik
Looptroop Rockers

Arkiverat evenemang:

Looptroop Rockers

+ Guleed


Studion


25 år. 25 releaser. 25 veckor. Från pojkrummet till världen!

"Det har gått 25 år sedan vi tog våra första steg som Looptroop Rockers i Embees pojkrum i hyreshuslängan i Västerås. Över 1000 spelningar och otaliga albumsläpp senare känner vi oss faktiskt hungrigare än någonsin. Att vi blev invalda i Swedish Music Hall of Fame nyligen känns extra peppigt.

För att fira detta ordentligt bestämde vi oss i höstas för att satsa allt på att färdigställa 25 nya låtar/EPs som ska ges ut på alla digitala plattformar varje fredag under 25 veckor med start den 28/4. Detta var årsdagen för vårt första studioalbum Modern Day City Symphony och dessutom Promoes födelsedag, så all anledning att fira!

Bland dessa 25 släpp återfinns rykande färska Looptroop Rockers-låtar blandat med soloutflykter av en punchline-rappande och terränglöpande Promoe, instrumentala och vokala beatvärldar designade av Embee samt ett gäng samarbeten med vokalister och andra musiker som vi lärt känna längs vägen.

Vissa låtar är givetvis redan färdigställda, men skapandet kommer att fortgå under dessa veckor. Inte ens vi vet hur det kommer låta.

Det hela började med att vi kände oss för otåliga för att sätta oss ned och börja skriva på ännu ett album som släpps om kanske ett och ett halvt år. Vi ville istället göra det på ett, för oss, nytt sätt. När en låt är klar så ska den helt enkelt ut direkt. Detta är på gott och ont. Det eviga pillandet får sig en välförtjänt törn.

I höst kommer vi spela runt om i Sverige, i Tjeckien och Slovakien. Till våren 2018 gör vi Tyskland och förhoppningsvis mer Europa!"

//Looptroop Rockers

Support: Guleed.

Dj Funky Diabetic öppnar för Looptroop Rockers och Guleed.


18-årsgräns
Endast ståplats
Dörrarna öppnas 20:00
Guleed 21:00
Looptroop Rockers 22:00

Information

Scen

Studion

Speltid

1:20 h, ingen paus

Premiär

24 november 2017

Pris

  • Ordinarie:295 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik

Just nu inga föreställningar inlagda