×
En del av Stockholms stad
Litteratur

Podcasten Författarscenen

Podcasten Författarscenen baseras på samtal inspelade på Internationell Författarscen och På djupet. Introducerar varje avsnitt gör Ingemar Fasth, Konstnärlig ledare/Litteraturscenen på Kulturhuset Stadsteatern.

Den nya introduktionsmusiken framförs av kompositören Lucas Brar på gitarr. Tidigare poddar inleds med musik av Sarah Riedel.

Podcasten är också tillgänglig via SoundCloud och iTunes.

David Sedaris (USA) i samtal med Ika Johannesson

Deborah Levy (England) i samtal med Agnes Lidbeck

Durs Grünbein (Tyskland) i samtal med Aris Fioretos

Sheila Heti (Kanada) och Jonas Hassen Khemiri
I samtal med Madelaine Levy, SvD

Rachel Cusk (Kanada) i samtal med Jenny Tunedal

Chimamanda Ngozi Adichie (Nigeria) i samtal med Amie Bramme Sey

Tessa Hadley (England) i samtal med Malin Ullgren, DNSigrid Rausing i samtal med UKONGeir Gulliksen (Norge) i samtal med Andreas NormanKlassikersalongen – om Sherlock Holmes, Lord Peter Wimsey och Kommissarie Maigret


Valeria Luiselli (Mexiko) i samtal med Judith KirosPeter Wohlleben (Tyskland) i samtal med Ulrika BjörksténJo Nesbø (Norge) i samtal med Ingrid ElamKatie Kitamura (USA) i samtal med Agnes LidbeckSarah Perry (England) i samtal med Johanna KoljonenDorit Rabinyan (Israel) i samtal med Judith KirosKlassikersalongen: Simone, Jean-Paul & Albert. Madelaine Levy, SvD samtalar med Åsa Moberg och Carl-Michael Edenborg.

Asli Erdogan (Turkiet) & Ian McEwan (England) i samtal med Björn WimanLyssna på fler samtal på Podcasten Författarscenen på SoundCloud >