×
En del av Stockholms stad

Information till våra besökare med anledning av coronaviruset

All föreställnings- och programverksamhet på Kulturhuset Stadsteatern är inställd säsongen ut. Totalt har 546 programpunkter ställts in. Verksamheten under denna period sker istället digitalt på:

Play >   
Youtube >   
Facebook >   
Instagram >   

Ett undantag är Marionetteatern som spelar Vem är vargen? – en annan Rödluvan för förskolor utomhus samt har skuggspelsworkshops för förskolor runt om i Stockholm. Besked om Parkteaterns säsong kommer under maj månad. Öppethållandet i informationsdisken och biblioteken Under Fontänen är pausat tills vidare men du kan låna böcker, CD och filmer för avhämtning, läs mer här.

Villkor vid biljettköp

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att boka biljetter hos oss, ovissheten ska inte hindra dig från att säkra en plats i våra salonger. Vi har justerat våra bokningsvillkor, fram till dagen före föreställningen eller evenemanget har du möjlighet att boka om dina biljetter till ett annat datum eller byta biljetterna till presentkort. Skulle föreställningen eller evenemanget bli inställt får du självklart dina pengar tillbaka.

Vanliga frågor och svar angående biljettköp >
Boka om biljetter på vår webb >

Vid eventuella frågor är du alltid välkommen att kontakta vår Kundtjänst.

Vi följer fortlöpande myndigheternas bedömningar och rekommendationer och tar snabbt nya beslut om dessa ändras. Kulturhuset Stadsteatern har tillsatt en särskild grupp som gör dagliga riskbedömningar av verksamheten, noggrant följer händelseutvecklingen och agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv. Skulle det komma nya direktiv är vi beredda att snabbt agera på dessa.