×
En del av Stockholms stad

Information till våra besökare med anledning av coronaviruset

Sedan måndag 16 mars är all föreställnings- och programverksamhet på Kulturhuset Stadsteatern inställd till och med 30 april. Beslutet om stängning togs utifrån en samlad bedömning baserad på Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Personer med bokad biljett under perioden får sina biljetter återlösta. Du kan själv sköta detta på webben, klicka här och följ instruktionerna.

Kundtjänst och bibliotek håller fortsatt öppet, i enlighet med liknande verksamheter i Stockholms stad. Öppettider kan dock komma att begränsas till följd av personalbrist.

Just nu har vi hög belastning på vår kundservice, därför kan det ta lite längre tid än vanligt innan du får hjälp med ditt ärende.

Vi följer fortlöpande myndigheternas bedömningar och rekommendationer och tar snabbt nya beslut om dessa ändras. Kulturhuset Stadsteatern har tillsatt en särskild grupp som gör dagliga riskbedömningar av verksamheten, noggrant följer händelseutvecklingen och agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv. Skulle det komma nya direktiv är vi beredda att snabbt agera på dessa.