×
En del av Stockholms stad
Konst/Design
Beckmans modevisning, 16 maj i Hörsalen. Kulturhuset Stadsteatern 2017
Beckmans modevisning, 16 maj i Hörsalen. Kulturhuset Stadsteatern 2017
Foto: Joanna Hüttner Lemoine

Arkiverat evenemang:

Beckmans modevisning

Hörsalen 16 maj


Hörsalen


Kulturhuset Stadsteatern och Beckmans Designhögskola har ett pågående samarbete i olika format när det gäller mode. Den 16 maj tar en ny generation designers plats på modescenen.

– Vi är väldigt stolta över att tillsammans med Beckmans Designhögskola kunna bjuda publiken på en storslagen modevisning i Hörsalen tisdagen den 16 maj i vilken examensstudenternas modekollektioner kommer att presenteras, säger Karina Ericsson Wärn, Chef Konst/Design och Mode, Kulturhuset Stadsteatern.

–Viktiga frågeställningar för årets avgångsklass har handlat om identitet, men också om kroppen och hur den förhåller sig till form och rörelse, säger Pär Engsheden, programansvarig Beckmans Designhögskola.

I sina examenskollektioner har studenterna utforskat sin inriktning som designer och sin identitet som kreatörer. Gemensamt för 2017 års kollektioner är fokus på individualitet och att accepteras för den man är.

Designers: Alecsander Rothschild, Angelica Eichler, Daniela Persichetti, Disa Gadd, Johan Balaz, Josephine Johnzon, Julia Andersen, Julie Borch-Christensen, Linchao Zhang, Malin Delin, Nathalie Johansson Strand.

 

Information

Scen

Hörsalen

Speltid

1:00 h, ingen paus

Premiär

16 maj 2017

Pris

  • Ordinarie:40 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Konst/Design

Just nu inga föreställningar inlagda