Konst/Design
Anna Odell. »Okänd, kvinna 2009-349701«. Utställning i Galleri 5, Kulturhuset Stadsteatern, 17 oktober–17 januari.
Foto: Pål Sommelius

Visning: »Okänd, kvinna 2009-349701«

27 oktober - 19 januari 2016

Passa på att få veta mer om Anna Odells utställning Okänd, kvinna 2009-349701! Samtalen och de offentliga visningarna ingår i ordinarie entréavgift.

Visningar
Tisdagar kl 13.30 12/1, 19/1.

Tematiska visningar
Söndagar kl 14.00 Av Kristina Gellerstedt, konstpedagog. Begränsat med plats, kom i tid!

Söndag den 25 oktober
Offer eller förövare i maktstrukturens spel
Vi är alla delar i hierarkiska system och intar olika roller i olika situationer. I denna visning undersöker vi vad som händer när positionerna skiftar. Vem är offer och vem är förövare och vad händer när det skiftar?

Söndag den 15 november
Gränslös provokatör eller genialisk innovatör?
När blir konst provocerande och när blir den nytänkande? Går ”Okänd, kvinna 2009-349701” till historien som ett brott eller en genialisk akt?

Söndag den 17 januari
Den mediala bilden - subjektiv åsikt eller objektiv fakta?
Granskar vi källkritiskt våra nyheter eller ser vi dem som objektiva sanningar? Vi tittar närmare på hur verket ”Okänd, kvinna 2009-349701” formades och byggdes upp i offentlighetens mediebrus.

Om visningarna

Varför ska man gå på en visning? Man får ut så mycket mer av utställningen om man går på en visning". Det är en kommentar vi ofta hör. Så ska det vara.

Till alla utställningar som produceras på Kulturhuset Stadsteatern erbjuds visningar.

Vi vill erbjuda en inspirerande upplevelse av konsten och utställningen. Oavsett om du har sett utställningen tidigare eller kommer dit för första gången kan du vara med. Ingen föranmälan krävs.