×
En del av Stockholms stad
Forum/Debatt
Videohjälpen

Arkiverat evenemang:

Videohjälpen

sänder live från Kulturhuset Stadsteatern


4 december - 10 december 2017
Galleri Underlandet • Fri Entré


Mellan den 4-10 december 2017 anordnar United Screens och Kulturhuset Stadsteatern välgörenhets-livesändningen Videohjälpen till förmån för Musikhjälpen. Under sju dygn sänder kända kreatörer live från Kulturhuset Stadsteatern och United Screens Creator Studio. Syftet är att samla in pengar till förmån för SVT och Sveriges Radios Musikhjälpen, där årets tema är “Barn är inte till salu”. 

Plats: Galleri Underlandet, våning 0 (Plattan) på Kulturhuset Stadsteatern.

Videohjälpen arrangeras för andra året i rad av United Screens. Nytt för 2017 är att Kulturhuset Stadsteatern är medarrangörer, och att stora delar av innehållet kommer sändas från Kulturhusets Galleri Underlandet, innanför dörrarna mot Sergels Torg. 2016 sändes Videohjälpen för första gången, och under en veckas tid samlades mer än 250 000 kronor in till förmån för Musikhjälpen, då flera av Sveriges största sociala medieprofiler medverkade. 

I år deltar bland andra Therése Lindgren, Johan "Matgeek" Hedberg, Emil och Wilma Holmqvist, Jonas “Sp4zie” Ring, Felicia Aveklew, Bröderna Norberg och Tejbz för att hjälpa till att samla in pengar till Videohjälpen.

FÖLJ LIVESÄNDNINGEN DYGNET RUNT HÄR: http://videohjalpen.se/

Samtliga pengar som samlas in skänks direkt och oavkortat till Musihjälpens insamling, som i år samlar in pengar för att motverka trafficking bland barn. Du kan läsa mer här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3946&artikel=6779088