×
En del av Stockholms stad
Forum/Debatt
Prideflagga

Arkiverat evenemang:

Pride House 2015


27 juli - 31 juli 2015
Kulturhuset Stadsteatern •


Måndag den 27 juli till lördag 1 augusti möter du Pride House mitt i Stockholms hjärta. Pride House har många olika ansikten och något som passar för alla som är intresserade av politik och hbtq-kultur. I år tar vi för andra året i rad plats i Kulturhuset Stadsteatern för att presentera, diskutera och ställa ut kring årets tema "Gör slut!".

Pride House är din irriterande, provocerande och lillgamla lillasyster. Eller din intellektuelle, queerfeministiske storebror. Eller en nyutkommen popfanatisk ftm. Eller en teaterälskande, lesbisk kulturtant.

Eller en euforisk bi-kille i ett queert indiegympa-pass. Eller din konstälskande bästis i ett samtal med en stolt förälder. Eller en medelålders fetischist från Arjeplog. Eller någon annan som du tycker är utmanande, överraskande och alldeles underbar.

I år huserar vi liksom tidigare år mitt i smeten på Kulturhuset Stadsteatern. Vi kommer att fylla lokalerna med konst, musik, debatt, film, samtal, teater, workshoppar och lycka. Vi kommer ge dig både nya, okända namn, de gamla elefanterna och allt däremellan.

Här kan du läsa hela 2015 års program på Pride House!

Välkommen!