×
En del av Stockholms stad

Arkiverat evenemang:

Spelutveckling i Unity

Workshop


torsdag 4 mars 2021 15:00 - 17:00
Digitalt • Fri Entré


Är du intresserad av att skapa data- eller mobilspel? Var med på en workshop och lär dig grunderna i Unity. Unity är en utvecklingsplatform och spelmotor. Du känner säkert till flera spel som är utvecklade i Unity som till exempel Among Us, Cuphead och Super Mario Run.

Det det bästa är att det är gratis (om du inte använder programmet kommersiellt) och det finns jättemycket tutorials på internet om du vill lära dig mer.

Workshopen är två timmar inklusive paus. Vi kommer att gå igenom grundläggande funktioner i Unity och skapa ett spel som kommer introducera dig till olika koncept inom spelutveckling. Du behöver inte ha programmerat spel tidigare. Datorvana, intresse och en dator är allt du behöver. Datorn behöver kunna installera och köra Unity så testa det i förväg. Instruktioner om hur du installerar Unity skickas ut när du anmäler dig.

Workshopen sker via Zoom men du behöver inte vara med i bild om du inte vill. För bokning maila: lava@stadsteatern.stockholm.se. OBS! Begränsat antal platser.

LavaFri entré • Digitalt